Bevalt je aankoop toch niet helemaal? Of blijkt het de verkeerde maat te zijn? Geen probleem!Stuur jouw bestelling met de originele pakbon binnen 14 dagen terug naar:Dana Dameskleding Postbus 3022 5003 DA, Tilburg

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (download hier: DOCX), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Indien er iets mankeert aan het product, dient u dit ten allen tijden voorafgaand aan de retourzending schriftelijk (via e-mail) te melden bij Dana Dameskleding met bijbehorend bewijs.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Als je een product retour stort waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, worden de verzendkosten in rekening gebracht. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De retourkosten voor het terugzenden van de goederen komen voor u rekening. Ons retouradres: Dana Dameskleding, Postbus 3022, 5003 DA, Tilburg. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. U dient opgaaf te doen van de retour via klantenservice@danadameskleding.nl, zodat Dana Dameskleding hiervan op de hoogte is. De retourzending dient met Track & Trace verzonden te worden, wanneer u ervoor kiest om de zending zonder Track & Trace te verzenden is de zending geheel op eigen risico.

Contactformulier

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.